Kuinka kaikki tapahtuu?

Voit tilata Suomen nopeimman asuntokaupan kuntotarkastuksen helposti ja nopeasti ilman monimutkaisuuksia tältä sivulta tai
soittamalla meille 044 744 8040.

Kuntotarkastus sisältää kaiken tarkastukseen liittyvän ja maksaa ainoastaan 920€,
eikä tarkastukseen ole kätketty mitään piilomaksuja!

Tilaa tarkastus

Voit tilata kuntotarkastuksen lomakkeella tai soittamalla

Otamme yhteyttä

Tarkastaja ottaa teihin yhteyttä ja sopii tarkastusajankohdan

Tarkastetaan kohde

Tarkastetaan kohde ja annetaan suullinen tiivistelmä kohteesta paikalla oleville

Raportti

Kohteen lopullinen kirjallinen raportti

Palautekeskustelu

Halutessanne palautekeskustelu etäyhteydellä

Anna meidän huolehtia talon tarkastus puolestasi tietääksesi, mitä olet ostamassa tai myymässä

Haluatko myydä nykyisen talosi, mutta pelkäät, että se voi olla hankala tehtävä? Tai oletko haaveillut vanhan talon ostamisesta, mutta huolenaiheet vaivaavat mieltäsi? Älä anna pelkojen tai epävarmuuden estää sinua saavuttamasta unelmaasi!

1. Miksi kuntotarkastus pitää tehdä?

Kuntotarkastuksen avulla saadaan tieto, millainen talon kunto on. Tarkastus tarjoaa selkeän kuvan siitä, mitä talo pitää sisällään. Älä huolehdi piilevistä ongelmista kuten homeesta, asbestista, riskirakenteista tai sähköongelmista, vaan myy tai osta talo luottavaisin mielin. Huolehdimme siitä, että talo täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset ja ellei täytä, huomautamme niistä sekä ohjeistamme jatkotoimenpiteet.

2. Miten kuntotarkastus auttaa/edistää asuntokauppaa?

Tärkeät asiat rakennuksesta selvitetään saadaksemme tiedon mahdollisista korjauksista, joten voit hinnoitella talosi realistisesti ja neuvotella paremmin. Vältät mahdolliset oikeudelliset ongelmat tai yllättävät kustannukset, jotka saattaisivat syntyä myyntiprosessin aikana tai sen jälkeen. Eli älä anna vanhan talon myyntiin tai ostamiseen liittyvien asioiden aiheuttaa sinulle ylimääräisiä murheita.

3. Mistä tiedät, että tarkastaja on pätevä ja luotettava?

Pätevä tarkastaja on esimerkiksisertifioiturakennusterveysasiantuntija (RTA), joka tarjoaa monipuolisia palveluita terveellisen ja turvallisen asumisen varmistamiseksi. RTA opintokokonaisuus on 45 opintopistettä sisältävä koulutus, jossa syvennytään laajasti rakennusten kuntotutkimukseen ja ongelmarakenteiden selvittämiseen. Entavisionin asuntokaupan kuntotarkastajilla on insinöörin pohjakoulutuksen lisäksi mittava kokemus omakotitaloista, tuhansia tehtyjä tarkastuksia monen ikäisiin taloihin, ikäjakauma 1–150 vuotta!

4. Mitä kuntotarkastuksessa tarkastetaan?

Me tutkimme talon kaikilta sellaisilta osin, jotka vaikuttavat rakennuksen terveellisyyteen, turvallisuuteen sekä pitkäaikaiskestävyyteen. Tarkastus sisältää koko rakennuksen eri osa-alueet lattiasta kattoon. Raportissa tuomme selkeästi esille kaikki rakennuksen huoltoa ja korjausta vaativat asiat.


Miksi Entavision Oy?

  • Meidän asiantunteva kuntotarkastuksemme auttaa sinua viemään asuntokaupan maaliin luottavaisin mielin ja saamaan parhaan mahdollisen hinnan. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän olla tukenasi matkallasi kohti uutta kotia!

  • Toimituksen nopeus on meillä valttia tarkkuuden lisäksi. Tilauksesta tarkastus etenee itse tarkastukseen viikon sisällä ja raportti on käytössänne jo kahden arkipäivän sisällä tarkastuksesta, tämän me lupaamme. Ellemme toimita raporttia kahden päivän sisällä, saatte raportin ilmaiseksi. Olemme markkinoiden nopein kuntotarkastaja.

Tarkastuksen hinta?

Tarkastuksen hinta on 920 €, sisältäen kaikki tarkastukseen kuuluvat osat eli myyjän haastattelu, liikkuminen kohteeseen, tarkastus ja raportointi. Heti tarkastuksen jälkeen annettaan ennakkotieto tarkastuksen tuloksista paikan päällä. Tarvittaessa voidaan käydä tarkastuksen tuloksia läpi etäpalaverilla samaan hintaan. Yleensä tarkastuksen kustannukset jaetaan puoliksi ostajan ja myyjän kanssa, jos tarkastusvaiheessa molemmat osapuolet ovat tiedossa.

Asiakkaidemme kokemuksia

”Osaava, joustava ja ystävällinen palvelu.”

Asiakas, huoneistoremontin valvonta

”Toiminta on ripeää ja luotettavaa”

Asiakas, huoneistoremontin valvonta

”Hyvä ja nopea palvelu. Selkeät kuvat.”

Asiakas, suunnittelutyö

Tilaa tästä Suomen nopein asuntokaupan kuntotarkastus

Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai soittamalla 044 744 8040 tai lähettämällä meillä sähköpostia toimisto (at) entavision.fi .

Pyrimme vastamaan vuorokauden sisällä viesteihin.