Julkaistu 5 kuukautta sitten

Video: Ratkaiseeko painovoimainen ilmanvaihto uusien ja vanhojen rakennusten sisäilmaongelmat?

Rakennussummit on Entavision Oy:n järjestämä rakennusalan tapahtuma, joka on järjestetty kokonaan netissä. Tapahtuman tarkoituksena on ollut kerätä alan asiantuntijat kertomaan uusista linjauksista, määräyksistä ja muista alan tärkeistä asioista, jotta ihmisillä olisi uusi ajantasainen tieto helposti saatavilla. Tapahtuman sisältö on tarkoitettu laajalle yleisölle: rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille, taloyhtiöille, yksityisrakentajille, kiinteistöjen omistajille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Nyt […]

Julkaistu 1 vuosi sitten

Ari Normanille RAV -pätevyys

Entavision vahvistaa osaamistaan, kun Ari Normanille myönnettiin Rakennustyön valvojan (RAV) pätevyys. FISE Oy:n myöntämä valvojan pätevyys on osoitus osaamisesta ja jatkuvasta kehittymisestä. -Jatkuva kouluttautuminen on välttämätöntä. Näin toteaa pitkän linjan ammattilainen Ari Norman uunituore FISE RAV -pätevyyys taskussaan. Entavision onnittelee Aria!

Julkaistu 2 vuotta sitten

Entavision Rakennuslehdessä

Tuomas Salmela kertoi Rakennuslehdessä Entavisionin tuoreimmista kuulumisista. ”Salmela kertoo iloitsevansa siitä, että korjausrakentaminen ja erityisesti rakennusterveyteen liittyvä osaaminen on edistynyt suurin harppauksin viime kymmenen vuoden aikana.” Jutun on kirjoittanut Rakennuslehti / Vesa Tompuri.

NÄYTÄ LISÄÄ UUTISIA