Haemme uutta työntekijää Ouluun

Entavision Oy on syksyllä 2016 perustettu energinen, nuorekas ja ennakkoluuloton rakennustekninen yritys, jonka tähtiajatuksena on tuottaa asiakasläheistä palvelua. Hankkeet ovat pääsääntöisesti vanhojen rakennusten kunnostamiseen ja tutkimiseen liittyviä tehtäviä.

Työtehtävinä ovat rakennus- ja korjaussuunnittelutehtävät.

Rakennus- ja korjaussuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. julkisivujen korjaussuunnittelua, rakennusten ja piha alueiden kuivatussuunnittelua, vesikatteen korjausten suunnittelua, paloteknistä suunnittelua ja yleisesti rakennussuunnittelua. Työntekijältä edellytetään vahvaa tahtoa perehtyä kulloiseenkin suunnittelutehtävään siten, että suunnittelu on tehty hyvän rakentamistavan eli asetusten ja ohjeiden mukaisesti. Yleisimmin suunnittelutehtävät liittyvät kerros- ja rivitalojen eri rakennusosien korjaussuunnitteluun. Suunnittelijalle on käytettävissä yrityksen muiden työntekijöiden vahva kokemus muun muassa kosteusteknisen korjaussuunnittelun alueelta.

Entavision Oy tekee korjaushankkeisiin tutkimuksia, korjaussuunnittelua, rakennuttamista sekä valvontaa. Suunnittelija on osa tätä kokonaistiimiä. Tarjoamme asiantuntevan ja vastuullisen työryhmän sekä joustavat työajat. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja jaksavat työssään – sekä nyt että tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Reino Salmela p. 044 2536701

Vapaamuotoiset hakemukset: sähköpostiosoitteeseen reino.salmela@entavision.fi