Työntekijähaku on päättynyt 6.9.2019. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakemuksen lähettäneille. Hakemuksia tuli reilusti, iso kiitos kaikille kiinnostuneille!

Haetaan rakennusteknistä henkilöä vakinaiseen työsuhteeseen

Tutkinto voi olla joko RKM, RI tai DI. Työtehtävinä ovat joko rakennusten kuntoon ja pitkäaikaiskestävyyteen liittyvät tutkimukset ja selvitykset tai rakennustöiden toteuttamiseen liittyvät organisointi- ja valvontatehtävät.

Mikäli koet olevasi työintoinen ja omaat tietynasteisia salapoliisin ominaisuuksia asioiden selvittämisessä, ota yhteyttä. Kaikki kokemus tai kokemattomuus katsotaan eduksi.

Entavision Oy on syksyllä 2016 perustettu energinen, nuorekas ja ennakkoluuloton rakennustekninen yritys, jonka tähtiajatuksena on tuottaa asiakasläheistä palvelua. Asiakkaina ovat yksityiset asunnon omistajat, taloyhtiöt ja julkiset rakennukset. Hankkeet ovat pääsääntöisesti vanhojen rakennusten kunnostamiseen liittyviä tehtäviä.

Haetaan toimistosihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen

Tutkinto voi olla kaupallinen peruskoulutus. Kiinnostus rakennustekniikkaan joko opiskelun tai työkokemuksen kautta katsotaan eduksi. Tietoteknisten perusohjelmien kuten Word ja Excel sujuva käyttö täytyy hallita. Eduksi katsotaan Autocad-ohjelman hallinta.

Työtehtävinä on hoitaa insinööritoimiston töiden vastaanottoa ja tehtävien jakamista tutkijoille ja valvojille. Lisäksi tukipalvelut Entavision Oy:n asiantuntijoille kuten erilaisten rakennusteknisten sopimusten laadinta, aikatauluttamiset ja rakennuttamisen asiakirjojen laadintaa kuuluu työtehtäviin.

Mikäli omaksut avoimen, reippaan ja oppimishaluisen mielen, ota yhteyttä. Mikäli joitakin edellä mainittuja asioita et osaa, me osataan kyllä opettaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Reino Salmela, puh. 044 2536701, reino.salmela@entavision.fi